BMW Z4 bij AUTO van Eerde

Rijplezier

Er bestaat geen meetapparaat voor rijplezier. Rijplezier is subjectief. Zelfs professionals maken het zichzelf moeilijk in hun pogingen deze zo exact mogelijk te definiëren. Nog lastiger is het om rijplezier in een auto in te bouwen. De zeer fijngevoelige verhouding tussen prestaties, wendbaarheid en ambiance, die uiteindelijk uitmonden in de beleving van puur rijplezier.

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier.

Met zorg
geselecteerd

Onze klanten zijn liefhebbers, veelal kopers met zeer specifieke wensen. Een bepaalde uitvoering, motorisering of kleurcombinatie. Per sé een bepaalde optie wel – juist een andere optie absoluut niet. Wij zijn voortdurend op zoek om de mooiste exemplaren in onze collectie te verzamelen.

ocassions met zorg geselecteerd

Gecheckt en
goedbevonden

Van Appingedam tot Maastricht, van Enschede tot Aerdenhout: fans van rijplezier reizen vanuit het hele land naar AUTO van Eerde. Dan wil je natuurlijk niet voor niks komen. Daarom worden onze auto’s voorafgaand aan verkoop altijd eerst aan een nauwkeurige inspectie onderworpen.

goed gecheckt met aankoopkeuring

Interieur en exterieur
in showroomstaat

Rijplezier moet je natuurlijk achter het stuur ervaren. Maar na het parkeren kijk je ook graag nog een keertje extra achterom. Onze carrosserie-experts en poetsers doen er alles aan om jouw nieuwe auto interieur en exterieur in showroomstaat te brengen.

interieur en exterieur in showroomstaat

Rij er direct
mee weg

Dit is ‘m! Het rijplezier van jouw dromen, bij ons in de winkel. Dan wil je er liefst direct van gaan genieten. Wij snappen dat, en hebben met je meegedacht: uitstaande reparatie- of onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd vóórdat wij de auto te koop aanbieden.

bmw ocassions rijklaar en in topstaat

Altijd de eerste keuze?

Ja! Wil ik.
nieuwkomers week 24 2021