Onze garanties voor jouw rijplezier

 

Rijplezier

Er bestaat geen meetapparaat voor rijplezier. Rijplezier is subjectief. Zelfs professionals maken het zichzelf moeilijk in hun pogingen deze zo exact mogelijk te definiëren. Nog lastiger is het om rijplezier in een auto in te bouwen. De zeer fijngevoelige verhouding tussen prestaties, wendbaarheid en ambiance, die uiteindelijk uitmonden in de beleving van puur rijplezier.

Auto, Motor & Sport test de BMW 323ti Compact (september 1997).

 

Met zorg geselecteerd.

Onze klanten zijn liefhebbers, veelal kopers met zeer specifieke wensen. Een bepaalde uitvoering, motorisering of kleurcombinatie. Per sé een bepaalde optie wel – juist een andere optie absoluut niet. Wij zijn voortdurend op zoek om de mooiste exemplaren in onze collectie te verzamelen.

 

Gecheckt en goedbevonden.

Van Appingedam tot Maastricht, van Enschede tot Aerdenhout: fans van rijplezier reizen vanuit het hele land naar AUTO van Eerde. Dan wil je natuurlijk niet voor niks komen. Daarom worden onze auto’s voorafgaand aan verkoop altijd eerst aan een nauwkeurige inspectie onderworpen.

Auto van Eerde - Aankoopkeuring

 

Auto van Eerde - Geen uitstaand onderhoud of reparaties

Je rijdt er mee weg.

Dit is ‘m! Het rijplezier van jouw dromen, bij ons in de winkel. Dan wil je er liefst direct van gaan genieten. Wij snappen dat, en hebben met je meegedacht: uitstaande reparatie- of onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd vóórdat wij de auto te koop aanbieden.

 

Shinen.

Rijplezier moet je natuurlijk achter het stuur ervaren. Maar na het parkeren kijk je ook graag nog een keertje extra achterom. Onze carrosserie-experts en poetsers doen er alles aan om jouw nieuwe auto interieur en exterieur in showroomstaat brengen.

Auto van Eerde - Professioneel gepoetst

 

Auto van Eerde - Altijd rijklaar in de winkel

Direct leverbaar.

Met liefde geselecteerd en ingekocht. Zorgvuldig gecheckt, en waar nodig voorzien van herstel of onderhoud. Gepoetst en in perfecte staat in onze winkel gepresenteerd: bij AUTO van Eerde is jouw nieuwe rijplezier direct leverbaar. Kwestie van instappen en genieten. Waar wacht je nog op…? 🙂

AANBOD >

AUTO van Eerde op Facebook AUTO van Eerde op Instagram AUTO van Eerde op Twitter AUTO van Eerde op LinkedIn