tevreden klanten en recensies over AUTO van Eerde

Reviews

AUTO van Eerde
4.6
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Eric v. Ballegooij
Eric v. Ballegooij
09:48 16 Sep 21
De service en aftercare wat dit bedrijf heeft geleverd is ongekend. Een auto aanschaffen is 1 ding, maar mocht je een probleem ervaren na aanschaf (wat ik heb meegemaakt) dan wordt er zonder probleem werk van gemaakt om je te helpen. Mijn auto kreeg een (prijzig) probleem binnen de garantieperiode. Veel bedrijven proberen zich te dekken door moeilijk te doen over garantiegevallen, vooral als zich een groter probleem voordoet.Maar dit bedrijf heeft alles perfect opgelost zonder enig klagen en zonder enige kosten wat ik erg waardeer. Mijn volgende BMW ga ik zeker wel hier aanschaffen!
Cees Wijffels
Cees Wijffels
15:48 15 Sep 21
Pieter van Eerde is een man met veel passie, kennis en transparantie. Ik heb op 27 augustus jl. een fantastische BMW 335i m-sport touring gekocht, was er gelijk (en nog steeds) verliefd op. Pieter nam alle tijd om zijn concept uit te leggen, vragen te beantwoorden en veel te vertellen over de auto. Daarna een testrit gemaakt en ik was verkocht. Ik geniet nog steeds elke seconde van deze prachtige auto en hou mijn auto ook bij hem in onderhoud, want dit is de beste plek daarvoor, dat is duidelijk.Bedankt Pieter voor alle service, ook voor het beantwoorden van de vragen die ik je later nog stelde, top!
Maykel Smit
Maykel Smit
18:32 03 Sep 21
Afgelopen week voor de 2e keer een schitterende BMW gekocht bij auto van Eerde.Dit keer zelfs zonder de auto te hebben gezien. Pieter zei hierop " dat komt helemaal goed" Daar was ook zeker geen woord van gelogen!De service en het enthousiasme is hier ongekend groot! Tot later!😉
Bob Wolterink
Bob Wolterink
10:16 09 Jul 21
John Nijkamp
John Nijkamp
09:21 04 Apr 21
Na het lezen van de vele goede en positieve reviews 2 maanden geleden een prachtige BMW 1 E88 125i cabrio gekocht bij Pieter. Wat een heerlijke wagen met een geluid zoals ze dat tegenwoordig niet meer maken. Pieter is vrolijk en enthousiast en heeft enorm veel kennis van BMW's. Na aankoop wat kleine dingetjes die perfect zijn hersteld, Pieter is iemand die zijn afspraken nakomt, ook wat service betreft! Nog geen dag spijt gehad van mijn aankoop en mijn volgende BMW zal ik zeker weer hier kopen.
Jelle van der Sanden
Jelle van der Sanden
21:56 27 Mar 21
Super service gehad tijdens en na de aankoop van mijn BMW bij Pieter. Je merkt echt dat hij een liefhebber is met hart voor de auto's en de klant. Ga zo door!!
Alexandra Bergsma- de Bruin
Alexandra Bergsma- de Bruin
08:36 24 Dec 20
Bertus Dorpmanns
Bertus Dorpmanns
16:10 15 Dec 20
Bij Pieter van eerde een bmw 750i e66 gekocht een super fijne auto naar een paar weken wat kleine problemen tegen gekomenmaar naar wat telefonisch contact een leen auto gekregen van Pieter en alles prima opgelost een man die zijn woord zeker na komt en zeer veel kennis van bmw heeft mijn volgende auto koop ik zeker weer daarBertus en Brenda
Milad Tannazi
Milad Tannazi
20:58 01 Nov 20
Pieter is geweldig! Een echte liefhebber met veel passie voor het merk. Hij is iemand die jou vanaf het eerste contact helemaal centraal stelt en beantwoord al je vragen met veel aandacht en geduld.Na bijna dagelijks contact met Pieter kan ik met zekerheid zeggen dat dit één van de beste mensen in het vak is. Hij heeft zodanig met mij meegedacht dat ik me als klant echt begrepen voelde.Ik hoop dat Pieter nog lang zo door gaat en ik kom ook graag terug bij Auto van Eerde voor mijn volgende auto :)
M Kl
M Kl
13:59 16 Sep 20
Wat een tóp zaak!Ik was al een tijd op zoek naar een BMW Z4. Ik zag de site van Pieter van Eerde en het gaf gelijk een vertrouwd gevoel.Na contact te hebben gelegd, zou Pieter mij op de hoogte houden wanneer er een Z4 binnen zou komen die aan de wensen voldeed.En zo geschiedde.Van begin tot einde heeft Pieter mij geïnformeerd. Als koper ben je enthousiast, maar Pieter zelf is net zo enthousiast over het product!Lang verhaal kort: hij vond een Z4, heeft alles in het werk gesteld dat ik hem de dag voor vakantievertrek kon ophalen en sindsdien is het genieten!De hele ervaring qua auto kopen is anders dan ‘gebruikelijk’.Pieter (en collega’s!) neemt je serieus, neemt de tijd voor je, communiceert op een zeer prettige en leuke manier, de staat en manier van auto’s afleveren is ongekend en het vertrouwen in het product was daardoor in mijn geval optimaal.Ik ben blij dat ik bij auto van Eerde mijn auto heb kunnen kopen!Bedankt😄
21 hours ago
2 days ago
3 days ago
4 days ago
7 days ago

Altijd de eerste keuze?

Ja! Wil ik.
nieuwkomers week 24 2021
Open chat
Whatsapp ons