tevreden klanten van AUTO van Eerde

Reviews

AUTO van Eerde
4.6
Gebaseerd op 77 beoordelingen
Leander Stallen
Leander Stallen
15:59 05 Sep 23
Kwaliteit leveren is zeggen wat je doet, en doen wat je zegt. Dit heeft Pieter prima door.Zeer goed geholpen met de aankoop van onze BMW 335i Touring. Zowel de aankoop als de aftersales als zeer prettig ervaren.
Ronald Kerkhof
Ronald Kerkhof
08:36 24 Jun 23
Rijplezier begint bij Auto van Eerde eigenlijk al voordat je de auto hebt gezien. Heel plezierig, duidelijk contact met ongelofelijk veel kennis en advies. Op een luchtige manier weten ze zelfs aan te geven wat je beter niet kunt doen. En dan hebben ze nog groot gelijk ook! Bij Van Eerde komt een auto niet zomaar in de selectie en dat geeft veel vertrouwen. Heb verschillende auto’s bekeken en laatst uitgekomen op een geweldige 435i cabrio. Wat een prachtige BMW, voor mij vooral vanwege de specificaties en heel uitgebreide optiepakket. Van Eerde kwam de auto thuis afleveren, op een moment dat voor mij perfect pastte. Super service, ook nadat de deal is beklonken. Nu op naar veel heerlijke kilometers, hoewel ik stiekem al zin heb in de volgende :)
Guy Ruebens
Guy Ruebens
19:37 18 Jun 23
Is gewoon een prachtige wagen ziet er van binnen perfect afgewerkt ze mogen me een brengen staan er daar te veel wat een keuze guy
Erhan
Erhan
22:05 23 Feb 23
medio 2019 een e91 325i gekocht bij Pieter. Jaren later en een kleine 100,000 km verder nog steeds tevreden, vlekkeloze aankoop
Bert Ros
Bert Ros
10:21 05 Feb 23
Ik houd er niet van om gelijk na aankoop een mening te geven. We hebben de X1 nu bijna een jaar. Na wat strubbelingen na aankoop, die goed werden opgelost, ben ik heel erg tevreden over deze aankoop. De auto heeft de eerste beurt bij een BMW dealer gehad. (Doen we nooit meer)Pieter heeft ons aan een goede auto geholpen, waar we nog lang plezier van hopen te hebben.
Jeffrey Van laar
Jeffrey Van laar
16:08 22 Jan 23
Hier kun je blind een auto kopen service niet van 9-5 maar ook buiten sluitingstijd. 3 serie gt gezien en niet meer losgelaten. Nu bijna 1000km gereden en hij rijdt zo soepel en zo fijn zou niet meer anders willen. Pieter is ontzettend vakbekwaam en weet alles over bmw. Zoek je een auto koop hem hier dan krijg je zeker geen spijt.
Philipp Schäffler
Philipp Schäffler
13:37 22 Jan 23
Pieter hat mein Auto angekauft. Es hat alles tadellos funktioniert. Kann ich nur weiterempfehlen! Klasse Händler!
Gil Smit
Gil Smit
15:05 21 Dec 22
Van een liefhebber voor een liefhebber. Zo zou het altijd moeten zijn.
Tom Verschuren
Tom Verschuren
15:38 22 Nov 22
Een super garage met goede klantenservice en veel kennis over BMW's, Heb hier recent mijn 4 serie gekocht. Niks op aan te merken!
stefan van oss
stefan van oss
09:15 09 Oct 22
Betrouwbaar adres om een mooie en goede BMW te kopen.
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user autovaneerde does not have permission to use this feed type.

Altijd de eerste keuze?

Ja! Wil ik.
nieuwkomers week 24 2021