tevreden klanten en recensies over AUTO van Eerde

Reviews

AUTO van Eerde
4.6
Gebaseerd op 50 beoordelingen
John Nijkamp
John Nijkamp
09:21 04 Apr 21
Na het lezen van de vele goede en positieve reviews 2 maanden geleden een prachtige BMW 1 E88 125i cabrio gekocht bij Pieter. Wat een heerlijke wagen met een geluid zoals ze dat tegenwoordig niet meer maken. Pieter is vrolijk en enthousiast en heeft enorm veel kennis van BMW's. Na aankoop wat kleine dingetjes die perfect zijn hersteld, Pieter is iemand die zijn afspraken nakomt, ook wat service betreft! Nog geen dag spijt gehad van mijn aankoop en mijn volgende BMW zal ik zeker weer hier kopen.
Jelle van der Sanden
Jelle van der Sanden
21:56 27 Mar 21
Super service gehad tijdens en na de aankoop van mijn BMW bij Pieter. Je merkt echt dat hij een liefhebber is met hart voor de auto's en de klant. Ga zo door!!
Alexandra Bergsma- de Bruin
Alexandra Bergsma- de Bruin
08:36 24 Dec 20
Bertus Dorpmanns
Bertus Dorpmanns
16:10 15 Dec 20
Bij Pieter van eerde een bmw 750i e66 gekocht een super fijne auto naar een paar weken wat kleine problemen tegen gekomenmaar naar wat telefonisch contact een leen auto gekregen van Pieter en alles prima opgelost een man die zijn woord zeker na komt en zeer veel kennis van bmw heeft mijn volgende auto koop ik zeker weer daarBertus en Brenda
Milad Tannazi
Milad Tannazi
20:58 01 Nov 20
Pieter is geweldig! Een echte liefhebber met veel passie voor het merk. Hij is iemand die jou vanaf het eerste contact helemaal centraal stelt en beantwoord al je vragen met veel aandacht en geduld.Na bijna dagelijks contact met Pieter kan ik met zekerheid zeggen dat dit één van de beste mensen in het vak is. Hij heeft zodanig met mij meegedacht dat ik me als klant echt begrepen voelde.Ik hoop dat Pieter nog lang zo door gaat en ik kom ook graag terug bij Auto van Eerde voor mijn volgende auto :)
M Kl
M Kl
13:59 16 Sep 20
Wat een tóp zaak!Ik was al een tijd op zoek naar een BMW Z4. Ik zag de site van Pieter van Eerde en het gaf gelijk een vertrouwd gevoel.Na contact te hebben gelegd, zou Pieter mij op de hoogte houden wanneer er een Z4 binnen zou komen die aan de wensen voldeed.En zo geschiedde.Van begin tot einde heeft Pieter mij geïnformeerd. Als koper ben je enthousiast, maar Pieter zelf is net zo enthousiast over het product!Lang verhaal kort: hij vond een Z4, heeft alles in het werk gesteld dat ik hem de dag voor vakantievertrek kon ophalen en sindsdien is het genieten!De hele ervaring qua auto kopen is anders dan ‘gebruikelijk’.Pieter (en collega’s!) neemt je serieus, neemt de tijd voor je, communiceert op een zeer prettige en leuke manier, de staat en manier van auto’s afleveren is ongekend en het vertrouwen in het product was daardoor in mijn geval optimaal.Ik ben blij dat ik bij auto van Eerde mijn auto heb kunnen kopen!Bedankt😄
Akad Demirdag
Akad Demirdag
19:04 15 Sep 20
Een BMW purist in hart en nieren. Voor een jong gebruikte BMW moet je hier zien. Een verfrissing ten opzichte van de reguliere garage zonder passie voor het merk.
Dirk-Jan Dalhuisen
Dirk-Jan Dalhuisen
22:33 10 Sep 20
Eén van de leukste autobedrijven die ik ken! Lekker kleinschalig, keurig nette en opgeruimde showroom, oog voor mooie en bijzondere BMW's en gerund door een sympathieke, gepassioneerde eigenaar met aanstekelijk enthousiasme en veel verstand van zaken.
Bowen Zhao
Bowen Zhao
15:29 05 Sep 20
Top kwaliteit van service met geweldig prijs
Arie Visser
Arie Visser
21:00 13 Aug 20
Top!Bmw garage van een gepassioneerd man.De mooiste eerlijke echt kloppende bmwsVind je hier!
2 days ago
3 days ago
5 days ago
1 week ago
1 week ago
2 weeks ago

Altijd de eerste keuze?

Ja! Wil ik.
BMW 540i en Z4
Open chat
Whatsapp ons