tevreden klanten en recensies over AUTO van Eerde

Reviews

AUTO van Eerde
4.6
Gebaseerd op 60 beoordelingen
Barry Verbeek
Barry Verbeek
21:38 22 Nov 21
Eerlijk verhaal en dito aanbod. Mooie auto's en genoeg keuze. De moeite waard om ruim een uur voor in de auto te moeten zitten.
René Zwagerman
René Zwagerman
15:37 25 Sep 21
Top bedrijf met een enthousiaste eigenaar met veel kennis over de bmw. Erg goed geholpen door Pieter en ik heb zelf een schitterende z4 gekocht. Erg tevreden.
Ruud de Ridder
Ruud de Ridder
14:43 17 Sep 21
Via Autoscout deze garage gevonden. Pieter had een hele mooie Z4 te koop staan en die wilde we wel. Gelukkig zijn we heel snel tot overeenstemming gekomen. Pieter had het wel druk met het maken van z'n vlogs en stuurde om de tijd te vullen een link naar een van z'n vlogs. Tja, ok dan maar ff kijken. En, ik was om dit is een 100% liefhebber die ook auto's verkoopt. Niet de gemiddelde auto maar de toppers. En, wij hebben nu een van zijn toppers. Het was leuk zaken doen met Pieter. (en zijn vlogs te zien)
Eric v. Ballegooij
Eric v. Ballegooij
09:48 16 Sep 21
De service en aftercare wat dit bedrijf heeft geleverd is ongekend. Een auto aanschaffen is 1 ding, maar mocht je een probleem ervaren na aanschaf (wat ik heb meegemaakt) dan wordt er zonder probleem werk van gemaakt om je te helpen. Mijn auto kreeg een (prijzig) probleem binnen de garantieperiode. Veel bedrijven proberen zich te dekken door moeilijk te doen over garantiegevallen, vooral als zich een groter probleem voordoet.Maar dit bedrijf heeft alles perfect opgelost zonder enig klagen en zonder enige kosten wat ik erg waardeer. Mijn volgende BMW ga ik zeker wel hier aanschaffen!
Cees Wijffels
Cees Wijffels
15:48 15 Sep 21
Pieter van Eerde is een man met veel passie, kennis en transparantie. Ik heb op 27 augustus jl. een fantastische BMW 335i m-sport touring gekocht, was er gelijk (en nog steeds) verliefd op. Pieter nam alle tijd om zijn concept uit te leggen, vragen te beantwoorden en veel te vertellen over de auto. Daarna een testrit gemaakt en ik was verkocht. Ik geniet nog steeds elke seconde van deze prachtige auto en hou mijn auto ook bij hem in onderhoud, want dit is de beste plek daarvoor, dat is duidelijk.Bedankt Pieter voor alle service, ook voor het beantwoorden van de vragen die ik je later nog stelde, top!
Maykel Smit
Maykel Smit
18:32 03 Sep 21
Afgelopen week voor de 2e keer een schitterende BMW gekocht bij auto van Eerde.Dit keer zelfs zonder de auto te hebben gezien. Pieter zei hierop " dat komt helemaal goed" Daar was ook zeker geen woord van gelogen!De service en het enthousiasme is hier ongekend groot! Tot later!😉
Bob Wolterink
Bob Wolterink
10:16 09 Jul 21
Ferry Van Velzen
Ferry Van Velzen
19:25 20 May 21
Bij Auto van Eerde een BMW 1serie cabrio gekocht.Na telefonisch contact hebben we een afspraak gemaakt om de auto te bekijken. Bij aankomst stond de auto buiten klaar.Pieter is een gedreven man die duidelijk veel verstand van zaken heeft en hij heeft zijn zaak er netjes bij staan.De auto's in zijn showroom zien er echt mooi uit, zo ook de BMW waar ik voor kwam. Een mooie auto met bijna alle opties en in topstaat.Ik ben een tevreden klant.
John Nijkamp
John Nijkamp
09:21 04 Apr 21
Na het lezen van de vele goede en positieve reviews 2 maanden geleden een prachtige BMW 1 E88 125i cabrio gekocht bij Pieter. Wat een heerlijke wagen met een geluid zoals ze dat tegenwoordig niet meer maken. Pieter is vrolijk en enthousiast en heeft enorm veel kennis van BMW's. Na aankoop wat kleine dingetjes die perfect zijn hersteld, Pieter is iemand die zijn afspraken nakomt, ook wat service betreft! Nog geen dag spijt gehad van mijn aankoop en mijn volgende BMW zal ik zeker weer hier kopen.
Jelle van der Sanden
Jelle van der Sanden
21:56 27 Mar 21
Super service gehad tijdens en na de aankoop van mijn BMW bij Pieter. Je merkt echt dat hij een liefhebber is met hart voor de auto's en de klant. Ga zo door!!

Altijd de eerste keuze?

Ja! Wil ik.
nieuwkomers week 24 2021
Open chat
Whatsapp ons