tevreden klanten van AUTO van Eerde

Reviews

AUTO van Eerde
4.6
Gebaseerd op 87 beoordelingen
Peter Ambagtsheer
Peter Ambagtsheer
13:28 21 May 24
Leni Nikkels
Leni Nikkels
09:51 09 Apr 24
Jeffrey Fuhler
Jeffrey Fuhler
18:05 02 Feb 24
Dank nog voor jullie hulp vandaag! Volgende koffie bij mij (Diekhuus ;))
Diana Van leeuwen
Diana Van leeuwen
12:12 20 Jan 24
Net trotste eigenaar geworden van onze nieuweBMW 335i Touring Sportautomaat M-sport.Wij zijn zeer tevreden over Pieter zijn service, enthousiasme, brede BMW kennis en en de vriendelijke houding, waardoor wij snel tot een besluit konden komen om deze mooie auto bijAuto van Eerde te kopen.Wij zullen in de toekomst bij evt andere aankoop/verkoop zeker aan Pieter denken of hij iets voor ons kan betekenen.Zo hoort een autobedrijf te zijn betrouwbaar en super service,Klasse ga zo door Pieter !!!!!Met vriendelijke groet Mariëlle en Diana
Ronnie Nijburg
Ronnie Nijburg
08:26 24 Dec 23
Man die tot het uiterste gaat om het 199 % in orde te maken naar de wensen van de klant 👍
Joseph Auto Fashion
Joseph Auto Fashion
00:34 15 Dec 23
Klasse Händler!
rick wener
rick wener
14:55 09 Dec 23
Van begin tot aflevering erg goed geholpen,en een prachtige 435i cabrio afgeleverd. Erg prettig in de omgang en de aangeboden BMW's maken maken hun motto helemaal waar.Een 10 jaar oude auto voelt als een 1 jarige.
S Z (YippingFox)
S Z (YippingFox)
16:05 11 Nov 23
Set winterbanden gekocht en laten monteren. Oude banden netjes in een zak meegekregen en auto gratis gewassen. Ook tegen sluitingstijd aan rustig de tijd genomen.
Wilbert Liebregts
Wilbert Liebregts
09:13 03 Oct 23
Ik was al enige tijd op zoek naar een mooie BMW 325i LCI Touring de facelift versie van bouwjaar 2008. Ik had natuurlijk nogal wat wensen, het moest een nette auto zijn, zonder beschadigingen, met mooie wielen, weinig kilometers en goed onderhouden. Die waren er natuulijk niet. Maar toevallig kwam ik bij van Eerde terecht. Op de site stond dat er een verwacht werd. Gelijk heb ik Pieter gebeld voor info over deze auto en meteen een afspraak gemaakt. Op de dag dat de auto compleet gecontroleerd en gepoetst in de showroom stond zijn we naar Terwolde gereden. Er waren nog een paar kleine puntjes die zijn allemaal meteen naar volle tevredenheid opgelost. We hebben de auto direct gekocht en ook bij van Eerde een upgrade laten geven met een mooie set BMW M sport velgen. We rijden nu een half jaar met de auto en zelfs deze week hebben we nog contact gehad met Pieter, er was een gasdrukveer van de achterklep kapot ook dit werd direct opgepakt en opgelost. Wij zijn erg tevreden over het hele traject vanaf het eerste telefonische contact tot en met de after sales!! Complimenten Pieter.Groeten, Wilbert, uit Eindhoven
Ronald Kerkhof
Ronald Kerkhof
08:36 24 Jun 23
Rijplezier begint bij Auto van Eerde eigenlijk al voordat je de auto hebt gezien. Heel plezierig, duidelijk contact met ongelofelijk veel kennis en advies. Op een luchtige manier weten ze zelfs aan te geven wat je beter niet kunt doen. En dan hebben ze nog groot gelijk ook! Bij Van Eerde komt een auto niet zomaar in de selectie en dat geeft veel vertrouwen. Heb verschillende auto’s bekeken en laatst uitgekomen op een geweldige 435i cabrio. Wat een prachtige BMW, voor mij vooral vanwege de specificaties en heel uitgebreide optiepakket. Van Eerde kwam de auto thuis afleveren, op een moment dat voor mij perfect pastte. Super service, ook nadat de deal is beklonken. Nu op naar veel heerlijke kilometers, hoewel ik stiekem al zin heb in de volgende :)

Altijd de eerste keuze?

Ja! Wil ik.
nieuwkomers week 24 2021