tevreden klanten van AUTO van Eerde

Reviews

AUTO van Eerde
4.6
Gebaseerd op 69 beoordelingen
Danny Kruissen
Danny Kruissen
10:57 29 Jun 22
Leuke plek met leuke mensen met verstand van de leukere auto's. Super goede service gehad bij de aankoop van onze mooie 330i, en niet te beroerd om met je mee te denken!Hier komen wij terug!
Nathalie Van Manen
Nathalie Van Manen
07:16 20 Jun 22
Bilal Tedik
Bilal Tedik
18:08 27 May 22
Beste Liefhebbers,Wij zijn super goed ontvangen. goed advies gekregen. Team weet alles van BMW, een uitschieter in positieve zin. Ga zeker langs voor dat u gaat beslissen voor een BMW, u zult geen spijt krijgen.
Gerrit Jonkers
Gerrit Jonkers
09:45 10 May 22
Thomas
Thomas
10:20 12 Apr 22
Na maanden speuren heb ik recent een e91 325i M Touring in Titansilber gekocht bij AUTO van Eerde. Als BMW liefhebber kan ik de passie van dit bedrijf erg waarderen. De auto is als nieuw en ik kan ook niet anders zeggen dan dat wij erg blij zijn met onze auto.Belangrijke plus punten die ons opvielen:- Mooie (zeldzame) uitvoeringen voor marktconforme prijzen (tja, dit soort modellen in deze staat van onderhoud zijn wat duurder)- Goed onderhouden- 6 maanden garantie geeft vertrouwen- De auto is bij ons afgeleverd- Compleet en zeer grondig gepoetst en gereinigd alsof het een nieuwe auto is- Oog voor details- Enthousiasme en kennis over BMWOverig:- Geen Opel Astra's met 2 maanden APK, hier staan alleen mooie auto's voor jaren rijplezier- Proefrijden kan, maar pas als je de auto echt wilt kopen (het is immers geen nieuwe auto waar een demo van beschikbaar is). Op zich logisch, het mag alleen wel iets duidelijker vermeld worden op de website om teleurstelling te voorkomen
Bas Ros
Bas Ros
22:08 06 Apr 22
Normaliter ben ik nooit zo van de reviews, maar deze mannen verdienen er echt één. Twee jaar geleden via de Whatsapp met Pieter in contact gekomen omtrent de wens tot het aanschaffen van een E61 Touring met fijne 6 cilinder. Na veelvuldig heen en weer app'en naar Apeldoorn afgereisd, maar uiteindelijk toch niet de auto gevonden waar ik naar zocht. De klik met Pieter was er wel, wat een BMW fanaat, gaaf.Na een korte periode op zoek naar een zescilinder Z4 en uiteraard komt Pieter in de lucht met een leuke teaser, dus weer naar Apeldoorn en daar onze 'zomerdagen' bolide gescoord, mega blij mee. De ondertussen elders gescoorde E61 Touring bleek toch iets te groot naast een F31 Touring, dus....... Pieter app'en. Ondertussen staan er twee heerlijke zescilinders in de garage te pronken en beide met een Auto van Eerde sticker op de bips. Pieter en collega's (die worden in de reviews nog wel eens vergeten), wij zijn fan en zullen met trots jullie ambassadeurs zijn!!!Mega veel succes met de laatste loodjes wat betreffende de verbouwing van het nieuwe pand in Terwolde, we komen snel weer even sfeer snuiven.
Alex Intrup
Alex Intrup
09:18 27 Mar 22
Mooie 335i Touring gekocht bij Pieter. Enige mankementen aan de auto na de koop zijn kosteloos en netjes opgelost. Bij een volgende BMW zal ik zeker nog eens terugkomen.
Marc Schuling
Marc Schuling
18:46 12 Mar 22
Mooie showroom. Pieter van Eerde weet waar hij het over heeft. Alle auto’s staan er tip top bij en zijn technisch nagekeken voordat ze in de showroom komen. Het bedrijf komt proffesioneel over. Zeker aan te bevelen om met Pieter in gesprek te gaan voordat je een tweedehands BMW koopt.
Rick Meijboom
Rick Meijboom
21:02 19 Jan 22
Wat een passie voor het merk BMW en wat een enthousiaste eigenaar.Op 30 december bij Pieter een mooie authentieke Z4 e85 gekocht. AUTO van Eerde heeft oog voor detail en dito service. Bedankt voor de mooie uren op 30 december. Rick Meijboom
Barry Verbeek
Barry Verbeek
21:38 22 Nov 21
Eerlijk verhaal en dito aanbod. Mooie auto's en genoeg keuze. De moeite waard om ruim een uur voor in de auto te moeten zitten.

Altijd de eerste keuze?

Ja! Wil ik.
nieuwkomers week 24 2021
Whatsapp ons