tevreden klanten van AUTO van Eerde

Reviews

AUTO van Eerde
4.6
Gebaseerd op 70 beoordelingen
Tom Verschuren
Tom Verschuren
15:38 22 Nov 22
Een super garage met goede klantenservice en veel kennis over BMW's, Heb hier recent mijn 4 serie gekocht. Niks op aan te merken!
stefan van oss
stefan van oss
09:15 09 Oct 22
Betrouwbaar adres om een mooie en goede BMW te kopen.
Luuk Albers
Luuk Albers
09:23 31 Aug 22
G.j. van den Belt
G.j. van den Belt
10:05 21 Aug 22
Hier een prachtig mooie Bmw 523i LCI Automaat M-sport Edition gekocht, Zeer mooie winkel en Pieter van Eerde een top gozer met zeer veel vakkennis. Kortom zoek je een byzondere Bmw? Stop met zoeken hier moet je zijn! 5 sterren zeer zeker terecht.
Nathalie Van Manen
Nathalie Van Manen
07:16 20 Jun 22
Bilal Tedik
Bilal Tedik
18:08 27 May 22
Beste Liefhebbers,Wij zijn super goed ontvangen. goed advies gekregen. Team weet alles van BMW, een uitschieter in positieve zin. Ga zeker langs voor dat u gaat beslissen voor een BMW, u zult geen spijt krijgen.
Gerrit Jonkers
Gerrit Jonkers
09:45 10 May 22
Thomas
Thomas
10:20 12 Apr 22
Na maanden speuren heb ik recent een e91 325i M Touring in Titansilber gekocht bij AUTO van Eerde. Als BMW liefhebber kan ik de passie van dit bedrijf erg waarderen. De auto is als nieuw en ik kan ook niet anders zeggen dan dat wij erg blij zijn met onze auto.Belangrijke plus punten die ons opvielen:- Mooie (zeldzame) uitvoeringen voor marktconforme prijzen (tja, dit soort modellen in deze staat van onderhoud zijn wat duurder)- Goed onderhouden- 6 maanden garantie geeft vertrouwen- De auto is bij ons afgeleverd- Compleet en zeer grondig gepoetst en gereinigd alsof het een nieuwe auto is- Oog voor details- Enthousiasme en kennis over BMWOverig:- Geen Opel Astra's met 2 maanden APK, hier staan alleen mooie auto's voor jaren rijplezier- Proefrijden kan, maar pas als je de auto echt wilt kopen (het is immers geen nieuwe auto waar een demo van beschikbaar is). Op zich logisch, het mag alleen wel iets duidelijker vermeld worden op de website om teleurstelling te voorkomen
Alex Intrup
Alex Intrup
09:18 27 Mar 22
Mooie 335i Touring gekocht bij Pieter. Enige mankementen aan de auto na de koop zijn kosteloos en netjes opgelost. Bij een volgende BMW zal ik zeker nog eens terugkomen.
Marc Schuling
Marc Schuling
18:46 12 Mar 22
Mooie showroom. Pieter van Eerde weet waar hij het over heeft. Alle auto’s staan er tip top bij en zijn technisch nagekeken voordat ze in de showroom komen. Het bedrijf komt proffesioneel over. Zeker aan te bevelen om met Pieter in gesprek te gaan voordat je een tweedehands BMW koopt.

Altijd de eerste keuze?

Ja! Wil ik.
nieuwkomers week 24 2021