tevreden klanten en recensies over AUTO van Eerde

Reviews

AUTO van Eerde
4.6
Gebaseerd op 45 beoordelingen
M Kl
M Kl
13:59 16 Sep 20
Wat een tóp zaak!Ik was al een tijd op zoek naar een BMW Z4. Ik zag de site van Pieter van Eerde en het gaf gelijk een vertrouwd gevoel.Na contact te hebben gelegd, zou Pieter mij op de hoogte houden wanneer er een Z4 binnen zou komen die aan de wensen voldeed.En zo geschiedde.Van begin tot einde heeft Pieter mij geïnformeerd. Als koper ben je enthousiast, maar Pieter zelf is net zo enthousiast over het product!Lang verhaal kort: hij vond een Z4, heeft alles in het werk gesteld dat ik hem de dag voor vakantievertrek kon ophalen en sindsdien is het genieten!De hele ervaring qua auto kopen is anders dan ‘gebruikelijk’.Pieter (en collega’s!) neemt je serieus, neemt de tijd voor je, communiceert op een zeer prettige en leuke manier, de staat en manier van auto’s afleveren is ongekend en het vertrouwen in het product was daardoor in mijn geval optimaal.Ik ben blij dat ik bij auto van Eerde mijn auto heb kunnen kopen!Bedankt😄
Akad Demirdag
Akad Demirdag
19:04 15 Sep 20
Een BMW purist in hart en nieren. Voor een jong gebruikte BMW moet je hier zien. Een verfrissing ten opzichte van de reguliere garage zonder passie voor het merk.
Dirk-Jan Dalhuisen
Dirk-Jan Dalhuisen
22:33 10 Sep 20
Eén van de leukste autobedrijven die ik ken! Lekker kleinschalig, keurig nette en opgeruimde showroom, oog voor mooie en bijzondere BMW's en gerund door een sympathieke, gepassioneerde eigenaar met aanstekelijk enthousiasme en veel verstand van zaken.
Bowen Zhao
Bowen Zhao
15:29 05 Sep 20
Top kwaliteit van service met geweldig prijs
Arie Visser
Arie Visser
21:00 13 Aug 20
Top!Bmw garage van een gepassioneerd man.De mooiste eerlijke echt kloppende bmwsVind je hier!
Arie Visser
Arie Visser
09:17 08 Aug 20
Ik heb bij auto van eerde een aantal maanden geleden een prachtige 335i touring gekocht.Echt in uitmuntende staat!Rijdt en ziet er uit als nieuw.Na een aantal maanden zonder problemen gereden te hebbenGing helaas de waterpomp kapot.Dit is door auto van eerde geweldig opgelost.Echt top garantie en je word keurig behandeld.Bij het kopen van mijn auto had ik al een goed gevoel.Pieter van eerde weet wat hij verkoopt.Alleen maar top autos die in topstaat zijn.Ben je een bmw liefhebber schroom niet en ga er eens kijken.
JP Puts
JP Puts
07:03 28 Jul 20
Voor liefhebbers, door liefhebbers. Sinds paar weken eigenaar van een mooie BMW, duidelijke historie vd auto die ook gedeeld wordt, goede communicatie, mooie auto, snel beslist en geen spijt van. Veel succes Pieter en team met deze fijne manier van zakendoen.
Necati Ucar
Necati Ucar
15:47 08 Jul 20
Is er dan helemaal niets slechts te melden over dit autobedrijf? Het antwoord is nee. Wat een servicegericht bedrijf, van een liefhebber, voor liefhebbers. Als je een BMW zoekt waar alles aan klopt, moet je hier zijn. Bij Pieter een prachtige cabriolet gevonden voor mijn vrouw. Bedankt Pieter en hoop in de toekomst de opvolger de 535d ook bij jouw te kunnen vinden.
Julien Lepage
Julien Lepage
14:30 04 Jul 20
Merci pour votre professionnalisme.Pieter est à la fois passionné, rigoureux et à l'écoute des souhaits de ses clients. Nous avons acheté pour la première fois une BMW à l'étranger, depuis la France, une formidable occasion comme il sait en dénicher !Tout s'est très bien passé, vous pouvez faire confiance à AUTO van eerde, si vous êtes passionné de BMW ou cherchez la perle rare, allez y vous ne serez pas déçus !
Adrian Moroz
Adrian Moroz
19:13 22 Jun 20
Dealing with Pieter at Auto van Eerde, from the start was a superb experience! As an expat and a non-Dutch speaker, it was reassuring to know that we were able to agree on terms in English, quickly and honestly, for the sale of my X5, so that it was a win win for both of us.At no stage in the process did I feel uneasy and in fact I was highly appreciative of the flexibility offered, when I had to change the agreed sale date.Would I use his services again, yes. Would I recommend him to someone else, most definitely.Good luck Pieter and thanks again.
10 hours ago
3 days ago
4 days ago
7 days ago
Open chat
Whatsapp ons