Specialist in financial lease

Geen uitstaand onderhoud of reparaties

Bespaar op onderhoud en reparatiekosten.

Een groot deel van de verkochte auto’s is geheel of gedeeltelijk gefinancierd. Voor de ondernemer kan zo de liquiditeit in de corebusiness steken. Maar ook voor de particuliere koper zijn er belangrijke voordelen. Wat denk je bijvoorbeeld van onderhouds- of reparatiekosten? Doorrijden in een auto die eigenlijk aan vervanging toe is kost aan reparatie en herstel op jaarbasis al snel meer, dan wat je aan rente kwijt zou zijn als je de vervanging op een eerder moment doet.

 

Kies voor kwaliteit.

Ben je echt aan nieuw rijplezier toe, maar is het budget nu eigenlijk alleen toereikend voor een minder fraai exemplaar met bedenkelijke historie dat net een paar belangrijke opties mist? Financiering van het prijsverschil met een topexemplaar dat wel helemaal naar het zin is kost misschien maar een paar tientjes per maand. Spring je vervolgens voorzichtig met je aanwinst om? Dan is het heel goed mogelijk dat je het verschil in aanschafprijs gewoon weer terug ziet in de vorm van een hogere restwaarde!

Winkel

 

Directe aansluiting.

Wij zijn je graag van dienst met een voorstel op maat, voor zowel zakelijke als particuliere financial lease. Dankzij een directe aansluiting bij de bank kunnen we snel schakelen. Een offerte maken we alla minute, acceptatie en zelfs uitbetaling en aflevering zijn indien gewenst zeer snel te realiseren.

Meer weten over de mogelijkheden? We maken graag aan vrijblijvende aanbieding voor de auto van jouw keuze.

CONTACT >

 

AUTO van Eerde op Facebook AUTO van Eerde op Instagram AUTO van Eerde op Twitter AUTO van Eerde op LinkedIn