Over ons

Pieter van Eerde. Aangenaam.

Auto’s. Mijn grote passie, al voordat ik kon lopen of praten. Lange tijd was mijn motto: ik maak er niet mijn werk van, want hoe leuk mijn baan dan ook moge zijn – daarmee raak ik mijn hobby kwijt.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Want op zoek naar dat ene topexemplaar, en ‘m dan kopen? Dat is toch het leukste wat er is! Veel, heel veel auto’s heb ik met de jaren gekocht. Voor mezelf, collega’s, familie, vrienden. Een diesel voor door de week en een cabrio voor in de zomer. En zo vormt zich dan toch die mening. Wat deed deze aanbieder goed, wat zou ik anders aangepakt hebben…

In 2013 heb ik de knoop doorgehakt om met AUTO van Eerde te laten zien hoe ik denk dat het zou moeten. Met een obsessie voor detail, de focus op de hoogst haalbare kwaliteit en een sterke voorkeur voor het merk uit München. Jou voorzien van maximaal rijplezier, daar doen we het voor.

Kom eens langs! We praten er graag over verder.

 

Onze winkel.

Wij doen de dingen graag een beetje anders. Daar hoort natuurlijk ook een onderscheidende huisvesting bij. Dus toen we de kans kregen in hartje centrum een bedrijfspand met ruim een halve eeuw auto-historie te kopen, hoefden we niet lang te twijfelen. Aan Schoolstraat 17-II handelde de familie Vincent al vanaf de jaren ’20 in kolen en stookolie, Vincent Junior begon in de jaren ’60 met auto’s en rijwielen. Na een ingrijpende renovatie voegen wij vanaf de zomer van 2015 met veel plezier een nieuw hoofdstuk aan de geschiedenis van deze unieke locatie toe.

 

AUTO van Eerde op Facebook AUTO van Eerde op Instagram AUTO van Eerde op Twitter AUTO van Eerde op LinkedIn