Over AUTO van Eerde

Over ons

ontmoet Pieter van Eerde

Pieter van Eerde. Aangenaam

Auto’s. Van kinds af aan mijn grote passie, favoriet tijdsverdrijf en lievelingshobby. En nu verkeer ik in de zeer gelukkige positie dat ik er nog mijn werk van heb mogen maken ook.

 

Want op zoek naar dat unieke prachtexemplaar, ‘m vinden en dan kopen? Dat is toch het leukste wat er is! Veel, heel veel auto’s hebben de revue gepasseerd. Voor eigen gebruik, collega’s, familie, vrienden. Een diesel voor woon/werk en een cabrio voor de zomer. Automatisch vormt zich zo een mening. Wat deed deze aanbieder goed, wat zou ik anders aangepakt hebben…

 

In 2012 hebben we de knoop doorgehakt. AUTO van Eerde gaat laten zien hoe het ook kan. Met een obsessie voor detail, maximale focus op kwaliteit en een sterke voorkeur voor het merk uit München. Onze klanten voorzien van maximaal rijplezier, daar doen we het voor.

 

Kom langs, en ervaar #heelveelrijplezier zelf!

De winkel

Wij doen de dingen graag een beetje anders. Daar hoort natuurlijk ook een onderscheidende huisvesting bij. Dus toen we de kans kregen in hartje centrum een bedrijfspand met ruim een halve eeuw auto-historie te kopen, hoefden we niet lang te twijfelen.

 

Aan de Schoolstraat 17-II handelde de familie Vincent al vanaf eind jaren ’20 in kolen en stookolie, Vincent Junior begon in de jaren ’60 met auto’s en rijwielen. Na een ingrijpende renovatie voegen wij vanaf de zomer van 2015 met veel plezier een nieuw hoofdstuk aan de geschiedenis van deze unieke locatie toe.

oorsprong winkel AUTO van Eerde
nieuwe winkel AUTO van Eerde

Tot we in 2021 uit onze voegen groeiden en besloten om definitief te verhuizen naar onze nieuwe locatie in Terwolde aan de roozendaalseweg 4. Hier vind je ons gloednieuwe winkel waar we alle ruimte hebben om onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Altijd de eerste keuze?

Ja! Wil ik.
nieuwkomers week 24 2021