je auto presenteren in de autostudio van auto van eerde

Autostudio

Fotografie

Kopers oriënteren zich landelijk bij het zoeken naar een nieuwe auto. Een goede presentatie online is dus onmisbaar. Speciaal voor het maken van de verkoopreportage heeft AUTO van Eerde daarom de beschikking over een fotostudio, speciaal ingericht voor het fotograferen van auto’s. In deze autostudio zijn de omstandigheden geoptimaliseerd voor het maken van de hoogst mogelijke kwaliteit foto’s en bovendien het hele jaar door gelijk.

autofotografie bij auto van eerde
maak gebruik van onze autostudio

Het juiste licht op de zaak

Het fotograferen in een studio is niet zo makkelijk als het lijkt. Je hebt om te beginnen veel meer ruimte nodig dan je zou verwachten, onze autostudio beslaat liefst 120m2. Ook de factor licht is een lastige: naast de juiste hoeveelheid en kleur blijken ook de herkomst en richting erg belangrijk voor een natuurlijk en rustig eindresultaat. Wij maken daarvoor o.a. gebruik van een Daylight LED-spot van Aputure.

Jouw rijplezier in onze autostudio

Ben je al in het bezit van de perfecte M3, 130i, Z4 of andere bijzondere BMW, maar lijkt zo’n mooie reportage in de AUTO van Eerde autostudio je wel iets? Als mede-liefhebbers zijn we je graag van dienst.

laat je bijzondere bmw fotograferen in onze studio

Altijd de eerste keuze?

Ja! Wil ik.
nieuwkomers week 24 2021
Whatsapp ons