Specialist in lease en financiering

Geen uitstaand onderhoud of reparaties

Zo’n 80% van de verkochte auto’s is geheel of gedeeltelijk gefinancierd. Hoewel het enigszins in de Nederlandse cultuur zit om dat niet te willen, of er in elk geval niet mee te koop te lopen, zijn er een aantal uitstekende redenen om het wél te doen.

Natuurlijk zijn er de voor de hand liggende voordelen voor bijvoorbeeld de ondernemer die zijn liquiditeit in de corebusiness kan steken.
Maar wat denk je bijvoorbeeld van onderhouds- of reparatiekosten? Doorrijden in een auto die eigenlijk aan vervanging toe is kost aan reparatie en herstel op jaarbasis al snel meer, als wat je aan rente kwijt zou zijn om de vervanging op een eerder moment te doen.

 

Daarnaast kan een passende financiering helpen om te investeren in kwaliteit. Is het budget nu net aan toereikend voor een minder fraai exemplaar met bedenkelijke historie dat net die paar belangrijke opties mist? Financiering van het prijsverschil met een topexemplaar dat wel helemaal naar het zin is kost misschien maar een paar tientjes per maand. En spring je vervolgens voorzichtig met je nieuwe aanwinst om, is het heel goed mogelijk dat je het verschil in aanschafprijs aan het eind van de rit gewoon weer terug ziet in de vorm van een hogere restwaarde!

Winkel

 

Winkel

Bij AUTO van Eerde kun je terecht voor een financieringsvoorstel op maat, voor zowel zakelijke als particuliere toepassing. Dankzij een directe aansluiting bij de bank kunnen we snel schakelen. Een offerte maken we alla minute, acceptatie en zelfs uitbetaling en aflevering zijn indien gewenst binnen enkele uren te realiseren.

Meer weten over de mogelijkheden? We maken graag aan vrijblijvende offerte voor de auto van jouw keuze.

CONTACT >

 

En daar staan ze dan, rijklaar op jou te wachten. Met liefde en zorg geselecteerd, geïnspecteerd, technisch en cosmetisch in topconditie gebracht en met een uitgebreide fotoreportage en nauwkeurig geschreven advertentie gepresenteerd.

Ook zin gekregen in een echte AUTO van Eerde? We zijn je graag van dienst!

AANBOD >