Onze garanties voor jouw rijplezier

Met zorg geselecteerd.

De klanten van AUTO van Eerde zijn liefhebbers, veelal kopers met zeer specifieke wensen. Een bepaalde uitvoering, motorisering of kleurcombinatie. Per sé een bepaalde optie wel – juist een andere optie absoluut niet. Wij zijn voortdurend op zoek naar die ene auto die jou het ultieme rijplezier biedt.

 

Gecheckt en goedbevonden.

Van Appingedam tot Maastricht, van Enschede tot Aerdenhout: inmiddels weet men AUTO van Eerde uit het hele land te vinden, en komt niet zelden pas naar onze winkel als de koop praktisch gesloten is. Dan wil je niet voor niks komen. Al onze auto’s worden daarom bij binnenkomst om te beginnen aan een nauwkeurige inspectie onderworpen.

Auto van Eerde - Aankoopkeuring

 

Auto van Eerde - Geen uitstaand onderhoud of reparaties

Je rijdt er meteen mee weg.

Als je jouw rijplezierwens bij AUTO van Eerde dan in vervulling kunt laten gaan, wil je er natuurlijk direct van gaan genieten. Om dat mogelijk te maken dragen wij er zorg voor dat waar nodig reparatie- of onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd vóórdat wij de auto te koop aanbieden.

 

Shinen.

Onze carrosserie-experts verwijderen eventuele kleine krasjes en butsjes, waarna onze poetsers de auto interieur en exterieur in showroomstaat brengen. Zo staat jouw nieuwe rijplezier altijd in de best mogelijk conditie in onze winkel gereed!

Auto van Eerde - Professioneel gepoetst

AUTO van Eerde op Facebook AUTO van Eerde op Instagram AUTO van Eerde op Twitter AUTO van Eerde op LinkedIn